Mae Martin följer upp Feel Good med Tall Pines

Stå upp-komikern Mae Martin är tillbaka hos Netflix med en ny serie i en ny genre. Miniserien Tall Pines ska utforska relationen mellan vuxna och tonåringar.

Feel Good var en komediserie som gick under radarn på den bredare tittarskaran, men som hittade en nischpublik och uppskattades av kritikerna för sin vardagsnära, men komplicerade historia om kärlek och identitet, delvis byggd på Mae Martins eget liv.

Tall Pines är däremot en thriller satt i en lantlig men olycksbådandes miljö. Enligt synopsis ska skaparna utforska baksidan av tonårsindustrin och den eviga kampen mellan en generation och nästa.

“Tall Pines är en historia jag har velat berätta under lång tid och jag ser fram emot att låta folket se vad jag har på lager. Det kommer att bli en galen berg-och-dal-bana och inte likna något jag gjort förut. Jag är mycket tacksam för att Netflix stöttar detta och kan inte vänta på att komma igång,” säger Mae Martin i ett uttalande.

Mae Martin är en stå upp-komiker och manusförfattare med kanadensisk mamma och brittisk pappa, som identifierar sig som icke-binär. Martin har turnerat mycket i Storbritannien, där även Feel Good spelades in, beställd av Channel 4 innan serien blev en del av Netflix bibliotek. Tall Pines blir en av Netflix första kanadensiska produktioner. Mae Martin ska dela showrunner-ansvaret med Ryan Scott (Servant) och liksom i Feelgood spela en av huvudkaraktärerna.

Charlotte Ritchie, numera mer känd från den nya säsongen av You, och Mae Martin spelade kärleksparet i Feel Good. Foto: Netflix.