Teaser: Äntligen återvänder Mrs Maisel

Efter en två år lång paus kommer den första teasern för den nya säsongen av The Marvelous Mrs Maisel. Och nu vill Midge vara huvudakten.

Den 6 december har det gått två år sedan premiären av säsong tre av The Marvelous Mrs Maisel. Så väntan har varit lång för alla som gillar komediserien skapad av Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls). Hittills har de varit många till antalet. Tidigare säsongar har även överrösts med Emmy-statyetter.

Rachel Brosnahan som Midge Maisel. Foto: Christopher Saunders/Prime Video

Enligt synopsis för säsong fyra är det nu 1960 och förändring i luften. “I försöken att finslipa sin akt hittar Midge ett gig med total kreativ frihet. Men hennes dedikering till hantverket och var det tar henne skapar en spricka mellan Midge och familj och vänner som finns omkring henne.

I den nysläppta teasern betonar Midge (Rachel Brosnahan) att hon bara kommer att framträda igen på stå upp-scenen om hon får vara huvudakt i stället för att öppna för någon annan, men hennes manager Susie (Alex Borstein) är inte säker på att detta är möjligt.

Tidigare säsonger av The Marvelous Mrs Maisel har släppts enligt Netflix-modellen, det vill säga alla avsnitt på en gång, men inför den fjärde säsongen byter Amazon taktik. Den här gången släpps i stället två avsnitt per vecka på Prime Video med start den 18 februari.