Teaser: Anthony och Kate i Bridgerton

Anthony möter Kate i det första klippet från den andra säsongen av det sexiga kostymdramat Bridgerton som återvänder till Netflix nästa år.

Netflix har släppt ett helt gäng teasers under helgens fanevent Tudum. Ett av dem är det första klippet från den nya säsongen av Shondaland-producerade Bridgerton som snabbt blev ett fenomen efter att det sexiga och romantiska kostymdramat haft premiär på juldagen i fjol.

Den första säsongen handlade om familjen Bridgertons äldsta dotter Daphne (Phoebe Dynevor) och hennes romans med hertigen av Hastings, Simon Basset (Regé-Jean Page). Den andra säsongen kommer liksom den andra boken (The Viscount Who Loved Me) i romansviten som serien bygger på att fokusera på äldste brodern Anthonys kärlekseskapader.

Jonathan Bailey och Simone Ashley som Anthony och Kate.

I det första klippet munhuggs Anthony (Jonathan Bailey) med Kate (Simone Ashley) som beskrivs som “en smart och egensinnig ung kvinna som inte står ut med idioter – Anthony Bridgerton inräknad”. Konflikter uppstår och saker blir extra komplicerade när det blir tydligt att Anthony har mer kemi med Kate än med hennes lillasyster Edwina (Charithra Chandran) som det är tänkt att han ska gifta sig med.

Bridgerton eller Familjen Bridgerton som Netflix envisas att marknadsföra serien som i Sverige, återvänder med sin andra säsong någon gång under 2022. Serien är också redan förnyad för både en tredje och fjärde säsong. Dessutom skriver Shonda Rhimes på en spinoff-serie om drottning Charlotte som ung.