Sci fi-drama med Spacek och Simmons

Lightyears har blivit Night Sky. Amazon har släppt premiärdatum och de första bilderna från sci fi-dramat med Oscarsvinnarna Sissy Spacek och J K Simmons.

Holden Millers skapelse kallades tidigare för Lightyears, men när Amazon nu släpper de första bilderna presenteras dramaserien med titeln Night Sky.

Sci fi-dramat, som spänner över tid och rum, handlar om makarna Franklin och Irene York som för länge sedan upptäckte en kammare på sin bakgård som leder till en konstig, övergiven planet. De har noga bevarat sin hemlighet, men när en mystisk ung man kliver in i deras liv är deras tysta existens snart över – och den mystiska kammaren som de trodde att de kände så väl visar sig dölja mycket mer än paret kunnat föreställa sig.

JK Simmons (Wiphlash) spelar Franklin som beskriv som en charmigt grinig före detta snickare. Efter ett mer än 50-årigt äktenskap är han fortfarande hängiven sin hustru Irene, spelad av Sissy Spacek (Bloodline), men delar inte hennes fascination för kammaren. Hemligheten tynger honom, men för hennes skull är han villig att försöka stå ut med dess närvaro i makarnas liv.

Night Sky har premiär den 20 maj på Amazon Prime Video. Här är de första bilderna:

Här är också trailern för Night Sky:

Artikeln uppdaterad med trailer 2022-04-22.