Russian Doll återvänder i april

”När universum jävlas med dig, låt det”. Nathasa Lyonnes Nadia hamnar i nya tidsloopar i säsong två av Russian Doll som nu fått ett premiärdatum.

Premiärdatumet annonseras i en kort teaser som är lika hallucinatorisk som man kan förvänta sig av Russian Doll. Den 20 april är Natasha Lyonne tillbaka som Nadia och Charlie Barnett som hennes tidsloopspartner Alan. Då har det gått mer än tre år sedan den första säsongen av den mörka och existentiella Netflixkomedin med sci fi-inslag som Natasha Lyonne själv skapat ihop med Lesley Headland och Amy Poehler.

Greta Lee, Yul Vasquez och Elizabeth Ashley återvänder också i den andra säsongen medan Emmy-vinnaren Annie Murphy dyker upp i en ny viktig roll.

Enligt synopsis har det gått fyra år sedan finalen av säsong ett när Nadia och Alan upptäcker ett öde som är värre än att dö om och om igen. De tvingas konfrontera sitt förflutna via en oväntad tidsportal belägen på en av Manhattans mer ikoniska platser. Inledningsvis upplever de ett äventyr som i all oändlighet spänner äver tidsperioder och generationer men upptäcker så småningom att händelserna kanske är mer än de klarar av och tillsammans söker de efter en väg ut.

Se de första stillbilderna och läs mer om säsong två av Russian Doll här.