Trailer: Ung vampyrkärlek i First Kill

En romans mellan två tonårstjejer finns i centrum för vampyrserien First Kill. Netflix har nu släppt premiärdatum och trailer.

Hollywood verkar aldrig tröttna på vampyrer. Ungdomsserien från skådespelerskan Emma Roberts produktionsbolag Belletrist Productions bygger på en novell av författaren Victoria Schwab. Schwab har själv gjort tv-bearbetningen ihop med Felicia D Henderson (Punisher). Den senare är seriens showrunner.

Imani Lewis och Sarah Catherine Hook i First Kill. Foto: Netflix

Enligt synopsis för First Kill är det dags för tonåriga vampyren Juliette Fairmont att döda för första gången, så att hon kan inta sin rättmätiga plats i den mäktiga vampyrfamiljen Fairmont. Hon siktar in sig på den nya tjejen i staden, Calliope. Men till Juliettes förvåning är Calliope Burns en vampyrjägare, från en familj av hyllade vampyrdödare. Båda finner att den andra inte är så lätt att döda och, olyckligtvis, också lätt att falla för.

Sarah Catherine Cook spelar den blyga och omtänksamma Juliette som vägrar att bli ett monster och Imani Lewis den orädda och envisa Calliope, kallad Cal.

Will Swenson som Sebastian Fairmont, Sarah Catherine Hook som Juliette, Gracie Dzienny som Elinor Fairmont och Elizabeth Mitchell som Margot Fairmont Foto: Brian Douglas/Netflix

Resten av familjerna Fairmont och Burns spelas av Elizabeth Mitchell (Lost), Aubin Wise (Atlanta), Jason Robert Moore (The Punisher), Gracie Dzienny (Jupiter’s Legacy), Will Swenson (The Chilling Adventures of Sabrina), Phillip Mullings jr (American Soul), Dominic Goodman (Better Things), och Dylan McNamara (Ambition).

Alla åtta avsnitten av First Kill landar hos Netflix den 10 juni.