Action med Michelle Yeoh i The Brothers Sun

Michelle Yeoh och Justin Chien gör allt för att skydda sin familj i The Brothers Sun. Det blir humor, action och kriminalitet när det asiat-amerikanska dramat anländer till Netflix i början på det nya året.

The Brothers Sun är ytterligare en Netflixserie som fått premiärdatumet annonserat under det pågående eventet Geeked Week ackompanjerat av en första teaser. Den 4 januari blir de åtta avsnitten av det actionpackade familjedramat tillgängliga hos streamingjätten.

Michelle Yeoh och Justin Chien leder en helt asiatisk-amerikansk ensemble i Netflixserien som utspelar sig i San Gabriel Valley i Los Angeles.

Justin Chien spelar Charles “Chairleg” Sun som vant sig vid ett liv som fruktad yrkesmördare i Taipei. Men när hans far, den mäktige ledaren för en taiwanesisk triad, skjuts av en mystisk mördare måste Charles ta sig till Los Angeles för att skydda sin mor Eileen (Michelle Yeoh) och yngre, naive bror Bruce (Sam Song Li), en collegestudent i Los Angeles som är helt ovetandes om resten av familjens kriminella förehavanden.

Justin Chien som Charles i avsnitt sex av The Brothers Sun. Foto: James Clark/Netflix

Sedan Michelle Yeoh blev klar för rollen i The Brothers Sun har hon tagit emot en Oscar för filmen Everything Everywhere All at Once. Att hon är det största namnet märks i den första teasern som Netflix valt att centrera kring Mama Sun.

The Brothers Sun är skapad av Brad Falchuk, känd för sina återkommande samarbeten med Ryan Murphy och serier som The American Horror Story och 9-1-1, men här i par med Byron Wu.