Prison Break-duo återförenas i gisslanserie

De bröt sig ut ur fängelset i Prison Break. De ska få ut gisslan i Snatchback. Dominic Purcell och Wentworth Miller återförenas i en ny dramaserie.

Dominic Purcell och Wenthworth Miller spelade bröderna Lincoln Burrows och Michael Scofield i Prison Break. Originalserien gick i fyra säsonger från 2005 till 2009. De återvände 2017 för en femte säsong, och ytterligare en säsong var planerad men blev inte av när Wentworth Miller inte längre ville vara med.

De två möttes igen inom ramen för Arrowverse. Miller spelade Leonard Snart aka Captain Cold och Purcell var Mick Rory aka Heat Wave i både The Flash och Legends of Tomorrow.

Nu är ytterligare en återförening på gång. De ska tillsammans leda en ny serie som fortfarande är under utveckling. Snatchback är inspirerad av en verklig underrättelseofficer som fortfarande är aktiv på på fältet. Serien följer ett skickligt kontrakterat privatteam bestående av agenter som befriar gisslan runt om i världen från de mest exotiska och farliga platserna på planeten.