Premiärdatum för säsong tre av You

Joe och Love välkomnar en son i säsong tre av You. Netflix har släppt en första teaser för hitserien med Penn Bagdley som livsfarlig stalker.

Den första säsongen av You sändes först på den amerikanska tv-kanalen Lifetime och gick då ganska obemärkt förbi. Men när serien blev en del av Netflix katalog så formligen exploderade intresset för serien om den charmiga sociopaten som blir så sjukligt fixerad i de tjejer som han är intresserad av att han bokstavligen går över lik. 

Handlingen flyttade i säsong två med Joe Goldberg från New York till Los Angeles där han snabbt fick ögonen på Love Quinn. Både Penn Badgley (Gossip Girl) och Victoria Pedretti (Haunting of Hill House) återvänder i den tredje säsongen till sina sociopatiska roller.

Enligt Netflix synopsis har Joe och Love flyttat till norra Kalifornien och välkomnat en son, som döpts till Henry. Där är den nya familjen omgiven av privilegierade entreprenörer, fördomsfulla mammabloggare och Insta-berömda biohackare. Joe tar seriöst på sin nya roll som make och pappa men Loves dödliga impulsivitet skrämmer honom. Och sedan är det hans hjärta. Kan kvinnan som han sökt efter i hela sitt liv finnas i grannskapet? Att bryta sig ut ur bur i en källare är en sak. Men hur är det när fängelset utgörs av det till synes perfekta äktenskapet med en kvinna som kan dina tricks. Det gör rymningen betydligt mer komplicerad.

You har premiär den 15 oktober vilket annonseras i den här teasern där Joe bakar en tårta och ställer frågan till sonen; Vem kommer du att bli?

Här är också ytterligare några bilder som Netflix också släppt: