Orphan Black går ”down the rabbit hole”

När Tatiana Maslany reciterar Alice i underlandet i den nya teasern för säsong 4 av Orphan Black så är det som om den gamla Sarah från säsong ett är tillbaka igen.

Sarahs ”sestras” har förändrat henne till det bättre, men i den nya creepy teasern från BBC America ser det ut som hon är tillbaka i sina gamla destruktiva fotspår. ”The only way forward is to go back”, avslutar Sarah samtidigt som vi i bakgrunden får se hennes klon Beth, vars död fungerade som katalysator för hela historien i Orphan Black. Vad det får för konsekvenser för Sarahs klonsystrar Cosima, Helena och Alison – alla lika skickligt spelade av Tatiana Maslany – återstår att se.

Teasern innehåller mest gamla klipp förutom en scen där en mystisk figur (nya klonen MK) springer omkring i skogen med en mask. Det gör hon också på de första bilder som släppts från säsong fyra.

orphan-black-season-4

Science fiction-dramat som ställer frågor kring reproduktion och kvinnors makt över sin egen kropp är tillbaka med en ny säsong i april. Alla de tre tidigare säsongerna finns på Netflix.