Nedräkning för Jensen Ackles i kriminalserie från Derek Haas

Supernatural möter The Flash i kriminalserien Countdown. Jensen Ackles och Jessica Camacho har nu båda parkerat hos Amazon för att leda en ny serie från Derek Haas.

Derek Haas är fostrad i Dick Wolf-skolan och kan det där med procedurserier. Han var med och skapade Chicago Fire som sedan växte till en Chicago-franchise med Med och P.D. och därefter även FBI och FBI: International. Derek Haas senaste skapelse är döpt till Countdown och verkar ligga i ungefär samma fåra. Amazon MGM Studios har beställt hela 13 avsnitt, vilket är ovanligt många för en streamingtjänst.

Serien är utvecklad runt Supernatural-stjärnan Jensen Ackles som är kvar hos Amazon sedan han anlände inför säsong tre av The Boys. Han ska spela Los Angeles-polisen Mark Meachum som rekryteras till ett hemligt undercover-team med medlemmar från olika myndigheter som skapats efter att ett misstänkt mord skett mitt på ljusa dagen. När en ännu mer ondskefull plan uppdagas måste teamet lägga sina olika agendor åt sidan och samarbeta för att rädda miljonstaden.

Den kvinnliga huvudrollen görs av Jessica Camacho. Hon ska spela Amber Oliveras, som är hämtad från en antidrogstyrka. Hon har gått undercover många gånger förut och är en tuffing som inte tar skit från någon men som ser fram emot att för en gångs skull arbeta ihop med andra i ett team.

Jessica Camacho har synts i All Rise och Bosch: Legacy och är även bekant från sitt ark i The Flash som liksom Supernatural hade sitt hem hos The CW då kanalen fortfarande producerade många egna originalserier.

Jessica Camacho som Emily Lopez i All Rise.