Narcos flyttar till Mexiko i säsong fyra

Från tre säsonger med knarksyndikat i Colombia till en ny säsong om uppkomsten av en mexikansk kartell. Narcos: Mexico har premiär den 16 november.
Efter tre säsonger i Colombia i jakten först på knarkkungen Pablo Escobar och sedan på Calikartellen förflyttar sig Narcos till 1980-talets Mexiko för att där utforska rötterna till dagens drogkrig. Hoppet i tid och rum har möjliggjort en nystart av serien. Berättelsen är förlagd till ett nytt land med en ny kartell och med nya karaktärer spelade av för säsongen helt nya huvudrollsinnehavare.
Michael Peña som DEA-agenten Kiki Camarena.
När säsong fyra inleds är droghandeln i Mexiko fortfarande präglad av en löst sammanhållen och dåligt organiserad sammanslutning av oberoende knarkodlare och droghandlare. Vi får sedan följa hur Guadalajarakartellen växer fram med Félix Gallardo (Diego Luna) i ledningen.
När DEA-agenten Kiki Camarena (Michael Peña) flyttar med sin familj från Kalifornien till Guadalajara märker han snabbt att det med den nya tjänsten, som infiltratör i drogkartellen, följer större utmaningar än han någonsin kunnat ana. När Camarena får tag på upplysningar om Gallardo blir deras liv allt mer indragna i varandras, och det inträffar en rad händelser som påverkar droghandeln och knarkkriget för lång tid framöver.
Här är teasern som avslöjar att Narcos: Mexico landar hos Netflix den 16 november: