Mystisk och hotfull konspiration i Upload 3.0

Äntligen en uppgradering från Greg Daniels. I säsong tre av Amazons sci fi-komedi Upload med Robbie Amell i den ledande rollen så hotas miljoner liv av en mystisk konspiration.

Komediserien med sci fi-inslag är skapad av Greg Daniels, känd framför allt för amerikanska The Office. Amazon Prime Video har idag meddelat att det snart är dags för Upload 3.0, de två första avsnitten av åtta har premiär den 20 oktober. Samtidigt har också de första bilderna släppts.

I Upload är året 2033 och hologramtelefoner, 3D-printers för mat och automatiska matbutiker är norm. Människorna har också möjlighet att inför döden ladda upp sitt medvetande till ett virtuellt efterliv. 
Huvudpersonen Nathan (Robbie Amell) är uppladdad till efterlivet efter en olycka med en självkörande bil. Där har han utvecklat ett starkt band till ledsagarängeln Nora (Andy Allo) på lyxresorten Lakeview.

Robbie Amell (Nathan) och Andy Allo (Nora). Foto: Amazon Studios.

Den tredje säsongen tar vid när Nora och Nathan försöker navigera sitt förhållande samtidigt som de försöker stänga ned Freeyond och stoppa en mystisk konspiration som hotar att förgöra miljoner liv. Eller är det bara en tidsfråga innan Nathans huvud exploderar?

Robbie Amell (Nathan) och Owen Daniels (AI-mannen).

Vidare framgår det av synopsis att en back up-version av Nathan aktiverats i Lakeview och att flickvännen Ingrid (Allegra Edwards) inte tänker låta denna andra chans gå henne förbi.

I den verkliga världen stiger Aleesha (Zainab Johnson) i graderna på Horizon genom att leda en AI-utbildning och inleder även ett nytt romantiskt förhållande.

Andrea Rosen (Lucy), Zainab Johnson (Aleesha), Jeanine Mason (Karina).

Luke (Kevin Bigley), som är ensam i Lakeview, tvingas hitta ett sätt att finansiera sin vistelse i paradiset.

Kevin Bigley (Luke).