Trailer: Nathan vid vägskäl i Upload 2.0

Snart dags för Upload 2.0. Greg Daniels sci fi-komedi med Robbie Amell i den ledande rollen har nu fått en trailer för säsong två.

I Amazon-serien Upload är året 2033 och hologramtelefoner, 3D-printers för mat och automatiska matbutiker är norm. Människorna har också möjlighet att inför döden ladda upp sitt medvetande till ett virtuellt efterliv. Ungefär som i det hyllade Black Mirror-avsnittet San Junipero, men här med en mer humoristisk ton.

Robbie Amell spelar Nathan som efter att ha skadats svårt i en olycka med en självkörande bil tog det förhastade beslutet att laddas upp till det lyxliv som flickvännen Ingrid (Allegra Edwards) och hennes familj är vana vid. Där utvecklade han i den första säsongen ett starkt band till Nora (Andy Allo) som utsetts till hans ledsagarängel.

Allegra Edwards (Ingrid) och Robbie Amell (Nathan). Foto: Amazon Studios

I säsong två befinner sig Nathan vid ett vägskäl i (efter) livet. Hans ex Ingrid har oväntat anlänt till Lakeview för att jobba på deras relation men Nathans hjärta klappar i hemlighet för Nora. Nora är dock annorstädes och involverad med rebellerna i antitechgruppen The Ludds. Säsong två bjuder också på nya projekt från en nära framtid, inklusive Lakeviews nyaste digitalbebis-program.

Andy Allo (Nora) och Paolo Constanzo (Matteo). Foto: Amazon Studios

Komediserien med sci fi-inslag är skapad av Greg Daniels, känd framför allt för amerikanska The Office. Den andra säsongen består av sju avsnitt och har premiär den 11 mars på Amazon Prime Video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *