Trailer: Nathan vid vägskäl i Upload 2.0

Snart dags för Upload 2.0. Greg Daniels sci fi-komedi med Robbie Amell i den ledande rollen har nu fått en trailer för säsong två.

I Amazon-serien Upload är året 2033 och hologramtelefoner, 3D-printers för mat och automatiska matbutiker är norm. Människorna har också möjlighet att inför döden ladda upp sitt medvetande till ett virtuellt efterliv. Ungefär som i det hyllade Black Mirror-avsnittet San Junipero, men här med en mer humoristisk ton.

Robbie Amell spelar Nathan som efter att ha skadats svårt i en olycka med en självkörande bil tog det förhastade beslutet att laddas upp till det lyxliv som flickvännen Ingrid (Allegra Edwards) och hennes familj är vana vid. Där utvecklade han i den första säsongen ett starkt band till Nora (Andy Allo) som utsetts till hans ledsagarängel.

Allegra Edwards (Ingrid) och Robbie Amell (Nathan). Foto: Amazon Studios

I säsong två befinner sig Nathan vid ett vägskäl i (efter) livet. Hans ex Ingrid har oväntat anlänt till Lakeview för att jobba på deras relation men Nathans hjärta klappar i hemlighet för Nora. Nora är dock annorstädes och involverad med rebellerna i antitechgruppen The Ludds. Säsong två bjuder också på nya projekt från en nära framtid, inklusive Lakeviews nyaste digitalbebis-program.

Andy Allo (Nora) och Paolo Constanzo (Matteo). Foto: Amazon Studios

Komediserien med sci fi-inslag är skapad av Greg Daniels, känd framför allt för amerikanska The Office. Den andra säsongen består av sju avsnitt och har premiär den 11 mars på Amazon Prime Video.