Möt karaktärerna i Into the Badlands

Ett av höstens mest spännande tv-projekt heter Into the Badlands. Nu får vi äntligen veta mer om karaktärerna i martial art-serien som har premiär på C More i november.

ITBLPK_Composite_004_RGB_V4 (1)

Efter de goda åren med Breaking Bad, Mad Men och The Walking Dead måste AMC börja tänka på framtiden. Med Into the Badlands träder kabelkanalen in på nya marker. Skaparna Alfred Gough och Miles Miller hade som målsättning att göra något helt nytt och unikt när de bestämde sig för att skapa en serie om kampsport, löst baserad på den kinesiska klassikern Resan till Västern (även känd som Kung Markatta). I Into the Badlands existerar inga skjutvapen, däremot blandas modern teknologi med välkoreograferade martial art-scener i en alternativt universum där feodalherrar och deras clippers (krigare) slåss om makten över mark och opium.

Hitfix har de exklusiva bilderna på de viktigaste karaktärerna i den nya serien som har premiär på AMC den 15 november och på C More här hemma dagen därpå:

ITBLPK_VV_CSpreadSunny_R4_V1Sunny spelad av Daniel Wu. Sunny är den mäktiga baronen Quinns högra hand. Han är en ensamvarg, som dödade för första gången redan som 9-åring och är lika häpnadsväckande skicklig som skoningslös. Han tänker strategiskt och är oerhört lojal.

ITBLPK_VV_CSpreadQuinn_R4_V1Quinn spelad av Marton Csokas. Den mäktigaste baronen är hänsynslös, gåtfull, slug och charmig och har tagit sig till toppen genom att mörda den baron som lärde upp honom. Hans mål är att ha den bästa armén i Badlands, men han börjar åldras.

ITBLPK_VV_CSpreadLydia_V1Lydia spelad av Orla Brady. Lydia är Quinns första hustru och utan hennes smarta råd hade han aldrig tagit sig till positionen som mäktig baron. Hon älskar sonen Ryder, men tvivlar på hans förmåga. Lydia är en mästarinna i konsten att verka oberörd.

ITBLPK_VV_CSpreadMK_R4_V1M.K spelad av Aramis Knight. M.K räddas av Sunny och tas till Quinns läger. Det finns en mörk energi inom tonåringen som exploderar när han får skärsår. Han försöker dölja sina förmågor, men när han räddar livet på Sunny skapas ett särskilt band.

ITBLPK_VV_CSpreadWidow_R4_V1The Widow spelad av Emily Beecham. Hon dödade sin make och är Badlands nyaste baron med egna martial art-skills. Änkan har en blåvingad fjäril som symbol för sin armé av unga kvinnliga krigare och behandlar sina ”fjärilar” med moderlig omtanke.

ITBLPK_VV_CSpreadRyder_R4_V1Ryder spelad av Oliver Stark. Quinns enda son och arvinge har ärr i själen efter att ha blivit kidnappad och torterad som barn. Han är rasande på fadern, som vägrade att betala lösen, men samtidigt desperat efter att bli accepterad och omtyckt.

ITBLPK_VV_CSpreadVeil_V1Veil spelad av Madeleine Mantock. Föräldralösa Veil hamnade hos Quinns personliga doktor och blev specialist på proteser. Sunny finner henne ärlig och kärleksfull, men när Quinn blir sjuk och ber om hennes hjälp så ångrar hon snabbt att hon sa ja.

Den officiella trailern för Into the Badlands kan ses här.