Mer av ängeln och demonen i Good Omens

Aziraphale och Crowley har inte gjort sitt. Amazon Prime har förnyat Good Omens med Michael Sheen och David Tennant som ängel och demon.

Good Omens lanserades som en miniserie när Neil Gaiman-serien hade premiär i mars 2019. Men det hindrar inte Amazon Prime från att beställa ytterligare en säsong med sex avsnitt som ska filmas i Skottland senare i år.

Enligt Amazon ska den andra säsongen utforska berättelser som går utöver ursprungskällan för att ytterligare belysa den kusliga vänskapen mellan den griniga ängeln Aziraphale och den intensiva demonen Crowley. Duon har återvänt till ett lättsamt liv bland vanliga dödliga i Londons Soho-distrikt när en överraskande budbärare presenterar ett oväntat mysterium.

Författaren Neil Gaiman fortsätter som showrunner och exekutiv producent och Douglas Mackinnon återvänder som regissör.

“Det har ställts så många frågor om vad som hände sedan, och även vad som hände innan, med vår favoritängel och demon. Här kommer nu svaren ni hoppades på. Vi är tillbaka i Soho, och genom tid och rum, för att lösa ett mysterium som startar med att en ängel vandrar genom Soho utan minne”, säger Neil Gaiman i en kommentar.