Premiärdatum för spinoffen om Rick och Michonne

Samtidigt som det är seriefinal för Fear the Walking Dead så annonseras premiärdatum för en annan The Walking Dead-spinoff. The Ones Who Live med Rich och Michonne debuterar i februari.

Serierna kommer och går i The Walking Dead-universumet. Den allra första zombiespinoffen, Fear the Walking Dead, avslutas i dagarna efter åtta säsonger. AMC använder seriefinalen för att lansera den sjätte.

The Walking Dead: The Ones Who Live är serien där Rich och Michonne, två fanfavoriter från originalserien, äntligen återförenas. I en ny teaser sätts premiärdatumet till den 25 februari.

I teasern utlovar Andrew Lincoln svar och hans leading lady Danai Gurira tillägger att “de här två personerna är så kraftfulla och tillsammans är det helt galet. Det här är galen kärlek.”

Pollyanna McIntosh, som spelade Jadis både i The Walking Dead och World Beyond, repriserar sin roll i The Ones Who Live. Terry O’Quinn (Lost) och Lesley-Ann Brandt (Lucifer) spelar de två nya karaktärerna Beale och Pearl.

Så här lyder synopsis för The Ones Who Live, “Serien presenterar en episk kärlekshistoria mellan de två karaktärer som förändrades av en förändrad värld. Avstånd har hållit dem i sär. Av en ostoppbar kraft. Av de spöken de en gång var. Rick och Michonne kastas in i en annan värld, byggd på ett krig mot de döda och i slutändan ett krig mot de som lever. Kan de finna varandra och de personer de var på en plats och under omständigheter de aldrig varit med om förut. Är de fiender? Är de ett kärlekspar? Offer? Vinnare? Utan varandra, är de ens vid liv – eller kommer de att upptäcka att de också är levande döda?”