Mad Dogs kommer till Viaplay

Mad Dogs anländer till Viaplay. Den 12 februari är det svensk premiär för thrillerkomedin om ett gäng gamla college-kompisar som åker på kaotisk semester.

Premissen i Mad Dogs påminner om filmen The Hangover. Fyra gamla college-kamrater åker tillsammans på en exotisk semester – men snart förvandlas semestern till en kaosartad och mardrömslik berg-dal-bana som utmanar både deras vänskap och de fyra männens egna självbilder. De fyra kompisarna, som nu är i 40-årsåldern, görs av Steve Zahn, Michael Imperioli, Romany Malco och Ben Chaplin. Billy Zane spelar den välbärgade Milo, som bjudit ner sina gamla vänner till Belize för att fira sin tidiga pensionering.

Mad Dogs grundas på en brittisk serie med samma namn från 2011. Chris Cole, som skapade originalserien, har fått hjälp av den rutinerade tv-producenten Shawn Ryan (The Shield) med att bygga ut den nya tv-serien till tio avsnitt (till skillnad från originalseriens fyra). Mad Dogs landade på streamingtjänsten Amazon den 22 januari. Här är den officiella trailern:

https://www.youtube.com/watch?v=841XDVYqWxw

Viaplay har de svenska rättigheterna till flera Amazon-serier och fler rapporteras vara på väg.