Premiärdatum för Wayward Pines

Serien som bara skulle bestå av en säsong återvänder den 25 maj. Carla Gugino, Melissa Leo och Terrence Howard hör till skådespelarna som återvänder till Wayward Pines.

M Night Shyamalans gåtfulla thrillerdrama Wayward Pines presenterades som en avgränsad eventserie med ett i förväg planerat slut. Fox kunde dock inte låta bli att förnya serien efter att den förra sommaren lockat störst publik av alla network-serier.

Den andra säsongen kommer att ta vid där den första slutade, med en ny huvudkaraktär som anländer till den mystiska hålan Wayward Pines. Jason Patrick ska spela dr Theo Yedlin, en självsäker och driven kirurg, vars ledaregenskaper visar sig bli ovärderliga för invånarna i Wayward Pines. Ny för säsongen är också Djimon Hounsou.

Hope Davis och Tom Stevens återvänder som del av den fasta ensemblen. Återvänder i mer eller mindre omfattning gör även Terrence Howard, Carla Gugino, Toby Jones, Melissa Leo, Tim Griffin, Shannyn Sossamon och Charlie Tahan.

Den 25 maj är det premiär på den amerikanska kanalen Fox. Det blir tio nya avsnitt av Wayward Pines som här hemma visas av Fox Sverige.