Klart för säsong 3 av Better Call Saul

Historien om Jimmy McGill kommer att fortsätta nästa år. Breaking Bad-spinoffen Better Call Saul har förnyats för en tredje säsong.

Den andra säsongen av AMC-serien Better Call Saul kan just nu följas vecka för vecka på Netflix. Historien om hur Jimmy McGill transformeras till Breaking Bad-karaktären Saul Goodman kommer sedan att fortsätta minst en säsong till. Kabelkanalen AMC har precis förnyat spinoffen om advokaten med den tvivelaktiga moralen.

Vince Gilligan och Peter Gould fortsätter som showrunners för säsong tre som kommer att bestå av tio avsnitt. ”Vad Vince, Peter och Bob (Odenkirk) och hela teamet utfört med Better Call Saul är verkligen sällsynt och anmärkningsvärt. De har tagit en av de mest ikoniska och mest fängslande serierna med de mest hängivna fansen i tv-historien och skapat en prequel som står på egna ben”, säger AMC-presidenten Charlie Collier i ett uttalande.

Vår recension av säsong två av Better Call Saul finns här och vår exklusiva intervju med en av skaparna, Peter Gould, finns här.