Jason Patrick till Wayward Pines

Matt Dillon ut. Jason Patrick in. Skådespelaren från The Lost Boys kommer till Wayward Pines när den andra säsongen av den mystiska dramaserien har premiär.

Det var sagt att Wayward Pines skulle vara en eventserie begränsad till en säsong och med ett i förväg planerat slut. Fox var dock så nöjda med responsen för sin sommarserie att de ändå valde att förnya serien.

Den nya säsongen kommer att ta vid där den första slutade, med en ny huvudkaraktär som anländer till Wayward Pines. Och nu vet vi alltså att den karaktären kommer att spelas av Jason Patrick. Dr Theo Yedlin är en självsäker, driven kirurg, vars ledaregenskaper visar sig bli ovärderliga för invånarna i Wayward Pines.

“Jason är en trovärdig skådespelare som står med fötterna på jorden. Jag är så spänd på vad han kan bidra med till Wayward Pines-världen”, säger M Night Shyamalan i ett uttalande. M Night Shyamalan finns kvar som exekutiv producent för serien. Skaparen och showrunnern Chad Hodge har däremot lämnat för att i stället ägna sig åt TNT-serien Good Behavior med Michelle Dockery.