Två Syfy-serier får premiärdatum i april

Syfy har annonserat två premiärdatum i april. Först debuterar det nya aliendramat Hunters och en vecka senare är 12 Monkeys tillbaka med sin andra säsong.

Hunters är skapad av The Walking Dead-producenten Gale Ann Hurd och har även 12 Monkeys tidigare showrunner Natalie Chaidez som en av producenterna. Serien bygger på Whitley Streibers Alien Hunter-böcker och handlar om en man (spelad av Nathan Phillips) som letar efter sin försvunna fru och hemliga agenter (Britne Oldford och Julian McMahon) som skyddar mänskligheten från utomjordiska terrorister. Serien har premiär den 11 april på den science fiction-specialiserade kanalen Syfy. Här är en trailer:

En vecka senare, den 18 april, vänder 12 Monkeys åter för sin andra säsong. Terry Matalas och Travis Ficketts sci-fi-serie är en nedskalad version av Terry Gilliams postmodernistiska tidsresefilm från 1995. Aaron Stanford (Nikita), Amanda Schull (Suits), Kirk Acevedo (Fringe) och Todd Stashwick (Teen Wolf) har huvudrollerna i Syfy-serien som mer ska ses som ett reguljärt actionäventyr med tidsresor som del av premissen. Den första säsongen av 12 Monkeys finns på HBO Nordic. Läs vår recension här. Här är en trailer för säsong 2: