Då återvänder Dead to Me till Netflix

Christina Applegate och Linda Cardellini skiner i den första teasern för säsong två av Dead to Me. Dramakomedin återvänder i maj.

Christina Applegate nominerades både till en Emmy och en Golden Globe för sin roll som Jen. Även Linda Cardellini har fått mycket beröm för sin insats som Judy. I den första säsongen av den Liz Feldman-skapade dramakomedin växte deras vänskap fram följt av en twist som få såg komma.

“Det här är inte Snövit, det här är Scarface”, säger Jen i den första teasern för säsong två och sätter tonen för den mörka Netflixkomedin som nu har ytterligare en signifikant död att handskas med.

Handlingen i säsong två i sammanfattning: Jen (Christina Applegate), Judy (Linda Cardellini) och lögnerna som fört dem samman är tillbaka. Efter det blodiga händelsen på bakgården kämpar den ostoppbara duon för att deras hemligheter ska förbli begravda. Med en oväntad besökare och detektiven Ana Perez (Diana Maria Riva) i hälarna, tar Jen och Judy till drastiska metoder för att skydda sig och sina kära. I säsong två är insatserna högre, vänskapen djupare och de traumatiska händelserna som binder dem samman ännu större.

Dead to Me återvänder till Netflix den 8 maj.