Hilson och Holloway i JJ Abrams Duster

Josh Holloway återförenas med JJ Abrams 13 år efter Lost. Holloway ska köra flyktbilar i Duster, som nu fått grönt ljus från HBO Max. Rachel Hilson har den andra ledande rollen.

Josh Holloway har på senare år setts i Yellowstone och Colony, men är fortfarande mest känd för att ha spelat James “Sawyer” Ford i Lost, en av tv-världens mest omtalade serier. Producenten och regissören JJ Abrams var med och skapade Lost och regisserade även flera avsnitt under de sex säsongerna. Nu återförenas de i Duster som JJ Abrams skapat ihop med LaToya Morgan (The Walking Dead).

Det började snackas om Lost-duon och Duster redan för två år sedan. Nu har HBO Max officiellt beställt åtta avsnitt av serien.

Duster beskrivs som en högoktanig kriminalhistoria. Handlingen utspelar sig 1972 någonstans i sydvästra USA där regionens första afroamerikanska FBI-agent rekryterar en tuff chaufför som kör flyktbilar i ett försök att stoppa ett växande brottssyndikat.

Josh Holloway ska spela föraren. FBI-agenten görs av Rachel Hilson som fick sitt stora genombrott i tårdrypande dramaserien This Is Us.

I rollistan finns även Keith David som Ezra, Sydney Elisabeth som Genesis, Greg Grunberg som Abbott, Camille Guaty som Izzy, Rachel Hilson som Nina, Asivak Koostachin som Awan, Adriana Aluna Martinez som Luna och Benjamin Charles Watson som Royce.