Heta Natasha Lyonne dubbelt aktuell

Natasha Lyonne ska spela huvudrollen i filmregissören Rian Johnsons tv-debut. Hon är också aktuell med den andra säsongen av Russian Doll.

Den amerikanska streamingtjänsten Peacock har vunnit budgivningen om Knives Out- och Star Wars-regissören Rian Johnsons första tv-projekt. Johnson är skapare, författare och regissör av tv-serien Poker Face, som Peacock beställt tio avsnitt av direkt.

Natasha Lyonne (Orange is the New Black) ska både spela huvudrollen och vara med och producera serien via produktionsbolaget Animal Pictures som hon har ihop med skådespelarkollegan Maya Rudolph som också finns med bland producenterna.

“Jag ser mycket fram emot att gräva ner mig i den här roliga, karaktärsdrivna mysteriet-i-veckan-delikatess som jag växte upp med. Det är ”my happy place”. Att ha Nastasha som partner in crime är en dröm och vi har hittat det perfekta hemmet hos Peacock”, säger Rian Johnson i ett uttalande.

Produktionen av Poker Face följer på inspelningen av den försenade andra säsongen av Russian Doll, som just nu pågår. Natasha Lyonne är skådespelare, författare, regissör och producent för Netflixserien, vars första säsong landade hos Netflix i februari 2019 och sedan genererade både Golden Globe- och Emmy-nomineringar.