Gatubarn på Baker Street i The Irregulars

Sherlock Holmes – men i ny tappning, Netflix har släppt en trailer för The Irregulars om ett gäng gatubarn på Baker Street som löser brott.

Enligt Netflix beskrivning utspelar sig serien i det viktorianska London och följer ett gäng problemungdomar som manipulerats att lösa brott av den elaka doktor Watson och hans mystiska affärspartner, den i serien svårfångade drogmissbrukaren Sherlock Holmes. Förutom att detektiven och hans sidekick här är the bad guys och tar åt sig äran för det uppklarade brotten, så innehåller den nya Netflixserien också övernaturliga inslag.

The Irregulars är skapad av Tom Bidwell och är löst baserad på Baker Street Irregulars, gatubarnen som agerar agenter i sir Arthur Conan Doyles berättelser om den världsberömda detektiven.

I den nya Netflixserien spelas Sherlock Holmes av Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve) och hans sidekick doktor Watson av Royce Pierreson (The Witcher). Thaddea Graham porträtterar tonåringarnas ledare Bea och Darci Shaw spelar Beas yngre syster, som visar sig få en viktig roll i sammanhanget. Jojo Macari, McKell David och Harrison Osterfield bildar resten av gänget; Billy, Spike och Leopold.

The Irregulars landar på streamingplattformen den 26 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *