GLOW drar till Vegas i säsong 3

The Gorgeous Ladies of Wrestling intar Sin City. Den 9 augusti möter vi åter de färgstarka kvinnorna i Netflix hyllade dramakomedi.

Den andra säsongen avslutades med att GLOW-gänget befann sig i en buss på väg från Hollywood sedan tv-serien inne i tv-serien lagts ned. I de första bilderna och en kort teaser för säsong tre framgår det att bussen anlänt till Las Vegas där gänget har ett nytt gig som dragplåster på Fan-Tan Hotel and Casino. Premiärdatumet avslöjas med hjälp av en slotmaskin.

Enligt Netflix beskrivning inser kvinnorna snabbt att Sin City är mer slit än glamour. Ruth Wilders (Alison Brie) passion för showen hamnar i bakgrunden för hennes allt mer komplicerade privatliv samtidigt som Debbie Eagan (Betty Gilpin) når framgångar som producent men plågas av skuldkänslorna över att befinna sig så långt från sin son. Allt eftersom tiden går börjar gränserna mellan skådespeleri och verklighet att suddas ut när kvinnorna kämpar med sina egna identiteter.

Här är de första bilderna från den tredje säsongen som består av tio avsnitt och liksom tidigare säsonger utspelar sig i mitten av 1980-talet.

Ali Goldstein/Netflix
Ali Goldstein/Netflix
Ali Goldstein/Netflix