Trailer: Finalsäsongen av Younger

Younger går mot sin final. Nu startar den sjunde och sista säsongen av serien med Sutton Foster och Hilary Duff även på C More.

Younger är skapad av den kända producenten Darren Star som ligger bakom serier som Beverly Hills, Sex and the City, Melrose Place och nu senast Emily in Paris på Netflix.

Den amerikanska dramakomedin Younger handlar om Liza Miller (Sutton Foster), en medelålders kvinna i New York som landar sitt drömjobb på ett bokförlag efter att ha ljugit om sin ålder. In i det sista försöker hon upprätthålla fasaden inför såväl attraktiva chefer som skoningslösa konkurrenter.

Den sjunde och sista säsongen består dock mer av romantik än drama. När den en inleds håller Liza som bäst på att överväga Charles (Peter Hermann) frieri, samtidigt som Lauren (Molly Bernard) ställer till med en hejdundrande 30-årsfest. Diana (Miriam Shor) åker iväg på bröllopsresa och Kelsey (Hilary Duff) tackar nej till Quinns (Laura Benanti) erbjudande.

Den sjunde säsongen av Younger hade premiär i USA den 15 april. Den 7 maj anlände premiäravsnittet till C More. De första sex säsongerna finns också att streama där sedan tidigare för svenska tittare.

För de som är helt uppdaterade eller inte rädda för spoilers finns här också en trailer som släppts inför de fem avsnitt som nu återstår av Younger hemma i USA.

Skaparen Darren Star har jobbat med en spinoff av Younger som skulle centreras kring Hilary Duffs karaktär Kelsey Peters. Vad som händer med det projektet står skrivet i stjärnonrna sedan det blev klart att Duff ska spela huvudrollen i How I Met Your Mother-spinoffen How I Met Your Father.