Finbesök i Only Murders in the Building

Inspelningen har startat av säsong tre av komediserien Only Murders in the Building. Självaste Meryl Streep har adderats till listan av kända gästskådespelare.

Veterankomikerna Steve Martin och Martin Short har tillsammans med den betydligt yngre artisten och skådespelaren Selena Gomez gjort komediserien Only Murders in the Building till en hit. De spelar en udda trio som förenas i fascinationen för true crime. Tillsammans använder de sina amatörkunskaper för att lösa brott och dokumenterar dessutom sina utredningar i en något osammanhängande podcast.

Gästskådespelarna har redan varit många. Ant-man-sjärnan Paul Rudd spelade exempelvis en viktig roll i säsongsavslutningen av säsong två och kommer att fortsätta att ha det under säsong tre. Även Andrea Martin (Great News) återvänder i sin gästroll.

Sedan tidigare är det också klart att Jesse Williams (Grey’s Anatomy) förstärker den nya säsong som just börjat spelas in.

Nu visar det sig att stjärnglansen i säsong tre blir större än så. Trefaldigt Oscarsbelönade Meryl Streep är klar för en ännu hemlig roll i sitt första tv-gästspel sedan det minnesvärda inhoppet i Big Little Lies. Om hon ska spela sig själv, så som Sting och Amy Schumer tidigare har gjort, eller en fiktiv karaktär återstår att se.

Här presenterar Selena Gomez de kända gästskådespelarna på sin Tiktok.

I säsong tre väntar ljusare tider för Selena Gomez karaktär Mabel Mora. Medskaparen John Hoffman säger till TVLine.com att hennes liv framåt går i en annan ljusare färg. “Hon sätts under ny press och hon ställer frågor om sitt eget liv men hon har ett mer optimistiskt perspektiv”, förklarar Hoffman.

Den prisbelönade Hulu-serien Only Murders in the Building har sitt svenska hem hos Disney+.