Lucifers Tom Ellis leder hustruns nya serie

Lucifer har ett nytt gig. Eller snarare Tom Ellis som tillsammans med Emma Roberts ska leda Hulu-serien Second Wife, skapad av Ellis hustru Meaghan Oppenheimer.

Meaghan Oppenheimer skapade relationsdramat Tell Me Lies som hade premiär hösten 2022 och snabbt förnyades för en andra säsong. Nu har hon ytterligare en tv-serie på väg hos Hulu, återigen i samarbete med Emma Roberts produktionsbolag Belletrist. Men den här gången finns även maken Tom Ellis med i producentteamet.

Emma Roberts och Tom Ellis har också huvudrollerna i Second Wife som beskrivs som en svart komedi om upp- och nedgångarna i en mixad familj, löst baserad på makarna Ellis och Oppenheimers erfarenheter från sitt eget familjeliv.

Serien inleds med att Sasha (Roberts) efter ett kraschat förhållande flyr New York för att starta om i London. Där möter hon och blir snabbt förälskad i Jacob (Ellis), en nyskild far. När de impulsivt bestämmer sig för att gifta sig upptäcker paret snart att det är mycket som de inte känner till om varandra – och att de inte kan ignorera sitt förflutna hur länge som helst.