Final för Jack Ryan tidigare än väntat

John Krasinskis sista äventyr som actionhjälten Jack Ryan inleds tidigare än väntat. Bara ett halvår efter säsong tre anländer finalsäsongen som är uppdelad på tre veckor.

Mellan säsong två och tre gick det över tre år. Den fjärde och sista säsongen av Tom Clancy’s Jack Ryan behöver dock inte fansen vänta länge på. Spionseriens finalsäsong har premiär den 30 juni på Amazon Prime.

Den sista säsongen blir den kortaste, bara sex avsnitt jämfört med åtta i de tre första säsongerna. Den här gången droppas heller inte alla avsnitt på en gång. I stället släppts två avsnitt i taget.

I den fjärde och sista säsongen befinner sig Jack Ryan på sitt farligaste uppdrag hittills, med en fiende som är både utländsk och inhemsk. Jack Ryan är som ny vice direktör för CIA ansvarig för att hantera intern korruption. En serie svarta operationer avslöjas som kan exponera landets sårbarhet. När Jack Ryans team undersöker hur djupt korruptionen går upptäcker han något ännu värre, hur en drogkartell är på väg att flyta ihop med en terroristorganisation, vilket leder vidare till avslöjandet av en konspiration som testar seriens hjälte och hans tro på det system han alltid gjort allt för att skydda.