HBO-familjedrama med Alan Ball-twist

DELA
Here and Now med Holly Hunter och Tim Robbins.

Alla som älskade Six Feet Under eller True Blood har en ny HBO-serie att se fram emot. Here and Now är ett familjedrama med Alan Ball-twist.

Det finns några tv-skapare som starkt förknippas med HBO och som i allra högsta grad varit med och byggt upp varumärket till vad det är i dag. The Wire-skaparen David Simon, som nyligen gav oss porrindustridramat The Deuce, är en. David Milch (Deadwood) och David Chase (Sopranos) är två andra. Alan Ball heter inte David i förnamn, men skapade både Six Feet Under och True Blood. Den första teasern för hans nya HBO-serie Here and Now (tidigare med arbetsnamnet Here, Now) har precis landat.

HBO har inte avslöjat särskilt mycket om serien, mer än att det handlar om etniskt blandad familj med tre vuxna barn, tre adopterade och ett biologiskt. Jerrika Hinton hoppade av Grey’s Anatomy för att spela en av döttrarna. Föräldrarna görs av Oscars-vinnarna Holly Hunter och Tim Robbins.

Exakt vad Alan Ball-twisten består av är svårt att dra några slutsatser om, men seriens tagline säger att familjen “testas när en av dem börjar se saker”. Enligt den färska HBO-teasern kommer den nya Alan Ball-serien att ha premiär i februari 2018.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR