De är klara för Black Mirror säsong 6

Äntligen ett tecken på att en ny säsong av Black Mirror närmar sig. Josh Hartnett, Aaron Paul och Kate Mara finns bland skådespelarna som är klara för säsong sex.

Det har nu gått tre år sedan den senaste säsongen av den dystopiska antologiserien som är skapad av Charlie Brooker och sedan 2015 hör hemma hos Netflix. Säsong fem bestod dessutom bara av tre avsnitt. Enligt Variety kommer den nya säsongen att bli längre, men exakt hur många avsnitt det handlar om är inte känt.

Det är också Variety som avslöjar att det är klart med castingen till de tre första avsnitten som nu är under produktion.

I rollistan återfinns Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton och Anjana Vasan. Fler skådespelare väntas ansluta till resterande avsnitt.

Charlie Brooker och hans kreativa partner Annabel Jones har under Black Mirror-pausen gjort två mockumentary-specialer för Netflix. Death to 2020 och Death to 2021 är inte en del av det dystopiska Black Mirror-universumet, som finns i sin helhet på Netflix, utan är fristående årssammanfattningar i satirform.