Dags igen för The Umbrella Academy

Ellen Page och de övriga i The Umbrella Academy är redo att återvända till Netflix. Den 31 juli fortsätter äventyret för den dysfunktionella familjen.

Superhjältarna i The Umbrella Academy är som så många andra hämtade från ett seriealbum. Enligt mytologin så föddes 32 spädbarn samma oktoberdag år 1989 av kvinnor som inte kände varandra och inte var gravida när dagen började. I tv-serien adopteras sex av barnen av den excentriska miljardären och affärsmannen Reginald Hargreeves, som skapar The Umbrella Academy för att göra barnen förberedda på att rädda världen med hjälp av sina olika förmågor. Men teamet slås i spillror när barnen är i tonåren.

Flera år senare nås de sex överlevande medlemmarna i The Umbrella Academy av nyheten om att Reginald Hargreeves avlidit. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya och Number Five försöker arbeta tillsammans för att lösa mysteriet kring adoptivfaderns bortgång, men deras olika personligheter och förmågor gör att de drar åt olika håll.

Ellen Page gör rollen som Vanya som under den första säsongen genomgår den största förändringen. Robert Sheehan, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman och Colm Feore spelar Vanyas syskon. Även Cameron Britton och Mary J Blige repriserar sina roller från den första säsongen medan Ritu Arya, Yusuf Gatewood och Marin Ireland är nya för säsongen.

Här är den dansanta teasern där Netflix annonserar att den andra säsongen av The Umbrella Academy landar den 31 juli.

https://www.youtube.com/watch?v=zHopfyQG6Mc