Då återvänder den onda dockan Chucky

En teaser med halloween-tema avslöjar att Chucky snart är redo att skrämma livet av tv-tittarna igen. Säsong två inleds den 5 oktober.

Ett år efter tv-debuten förra året fortsätter skaparen Don Mancini sin berättelse om den ikoniska skräckkaraktären Charles Lee ”Chucky” Ray.

Den första säsongen ägnade Chucky åt att försöka ta över ett barnsjukhus, men hans ondskefulla planer stoppades. I den andra säsongen tänker Chucky hämnas på dem som han anser skyldiga till att ha saboterat planerna; tonåringarna Jake (Zackary Arthur), Devon (Björgvin Arnarson) och Lexy (Alyvia Alen Lind), samt hans ex Tiffany (Jennifer Tilly) som nu är hans svurna fiende.

I den nya säsongen får de insatta tittarna återse en karaktär som inte synts till sedan filmen Seed of Chucky 2004. Det handlar om Chucky and Tiffanys barn Glen/Glenda som i tv-serien spelas av Lachlan Watson (Chilling Adventures of Sabrina).

Säsong två av Chucky har premiär på kanalerna Syfy och USA den 5 oktober, vilket framgår av den här halloweeninspirerade teasern.

I Sverige har C More streamingrättigheterna till Chucky. Ett premiärdatum för säsong två inväntas.