Då återvänder antihjältarna i The Boys

På Homelanders födelsedag, den 22 februari, kommer beskedet. Den 13 juni släpper Amazon Prime de tre första avsnitten av den nya säsongen av The Boys.

Det blir mer superhjältesatir när Amazon Prime Videos succéserie The Boys återkommer efter två års paus. Säsong fyra består av åtta avsnitt. De tre första blir tillgängliga den 13 juni på streamingtjänsten. De övriga fem avsnitten släpps vecka för vecka, precis som var fallet för säsong två och tre, men till skillnad från säsong ett då alla avsnitt släpptes på en gång.

I den nya säsongen befinner sig världen på randen. Kongressledamoten Victoria Neuman (Claudia Doumit) är närmare det ovala rummet än någonsin men också under Homelanders muskulösa tumme. Butcher har bara månader kvar att leva. Han har förlorat Becca son och jobbet som ledare för The Boys. Resten av gänget har fått nog av hans lögner. Med högre insatser än någonsin måste de hitta ett sätt att samarbeta och rädda världen innan det är för sent.

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit och Cameron Crovetti återvänder till sina roller. Nya för säsongen är Susan Heyward, Valorie Curry och Jeffrey Dean Morgan.