Trailer: Alexandra Rapaport som polisen Veronika

Alexandra Rapaport har titelrollen i Skyshowtimes originalserie Veronika. Trailern har släppts för den nordiska kriminalserien som har premiär lagom till påsk.

Alexandra Rapaport var med och introducerade streaming i Sverige 2015 som stjärnan i C Mores första svenska originalserie Gåsmamman. Sedan dess har hon synts i ett flertal filmer och tv-serier, inklusive Viaplay-serien Heder.

I Skyshowtimes nya originalserie Veronika är Alexandra Rapaport både exekutiv producent och huvudrollsinnehavare. Hon spelar polisen Veronika Green och norrmannen Tobias Santelmann hennes make Tomas i en kriminalthriller som släpps två avsnitt åt gången med start den 22 mars.

Veronika Gren är polis och tvåbarnsmor, och kämpar med ett komplicerat familjeliv och ett hemligt tablettmissbruk. När konstiga saker händer och en avliden pojke dyker upp framför henne tror hon att hon blivit galen. Motsträvigt tvingas Veronika inse att pojken inte är en illusion och hon befinner sig snart i en mordutredning som går djupare än någon i staden vill tro när hon får kännedom om mordet på två tonårsflickor. Veronika måste hitta sambandet mellan de två brottsfallen för att förhindra att mördaren slår till igen. Men kommer någon att tro henne?

I rollistan återfinns även Arvin Kananian, Olle Sarri, Isac Calmroth, Per Graffman, Sarah Rhodin, Wilma Lidén och Eddie Eriksson Dominguez.

Den åtta avsnitt långa kriminalserien är skapad av Katja Juras och Anna Ströman Lindblom (Gåsmamman). Jonas Alexander Arnby har regisserat.