Då är Aniston och Witherspoon åter med The Morning Show

Apple TV+ har släppt de första bilderna från säsong tre av The Morning Show. Jennifer Aniston och Reese Witherspoon har den här gången sällskap av Jon Hamm och Nicole Beharie.

I november är det fyra år sedan Apple TV+ lanserades med hjälp av den kändistäta dramaserien The Morning Show. Det har återigen tagit två år mellan säsongerna, men den 13 september är Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Cudrup och resten av gänget tillbaka för nya intriger bakom kulisserna på den fiktiva kanalen UBA:s morgonprogram. Aniston och Witherspoon är också producenter för serien som redan är förnyad även för en fjärde säsong.

Julianna Margulies (The Good Wife) klev in i säsong två som den nya karaktären Laura Peterson, nyhetsankare på UBA. Hon är med även i säsong tre. Helt nya i rollistan är Jon Hamm (Mad Men) och Nicole Beharie (Sleepy Hollow).

I den nya säsongen ifrågasätts hela tv-kanalen och lojaliteter testas till bristningsgränsen när en techtitan visar intresse för att köpa UBA. Oväntade allianser formas, privata hemligheter används som vapen och alla tvingas konfrontera sina egna grundvärderingar både innanför och utanför nyhetsredaktionen.

Här är de nysläppta bilderna från säsong tre:

Jennifer Aniston.
Reese Witherspoon.
Jon Hamm.
Nicole Beharie.
Julianna Margulies.
Reese Witherspoon och Billy Cudrup.
Greta Lee och Karen Pittman.
Mark Duplass och Jennifer Aniston.