Heartstopper tar kärleken till Paris i säsong två

Den första teasern för den nya säsongen av Heartstopper tar gänget till Paris. Den 3 augusti landar alla åtta avsnitten av det romantiska tonårsdramats andra säsong.

Alice Osemans populära serieroman Heartstopper handlar om queer kärlek, vänskap, lojalitet och psykisk ohälsa. Oseman har själv gjort tv-bearbetningen av den varmhjärtade berättelsen vars visuella formspråk ger serien en helt egen karaktär.

Historien om rugbystjärnan Nick Nelson och den neurotiska men varmhjärtade Charlie Spring och om hur de två skolkompisarna faller för varandra är lika personlig som universell.

Nick och Charlie spelas av Kit Connor och Joe Locke. Runt dem finns Charlies kompisar Tao (William Gao) och Elle (Yasmin Finney) och det andra kärleksparet i serien Tara (Corinna Brown) och Darcy (Kizzy Edgell). 

Så här lyder synopsis för säsong två (som så småningom kommer att följas av en tredje redan förnyad säsong):

Nick och Charlie navigerar sin nya relation, Tara och Darcy mötet oförutsedda utmaningar och Tao och Elle försöker komma fram till om de någonsin kan bli mer än vänner. Med examen framför sig, en skolresa till Paris och en skolbal att planera har gänget mycket att tänka på under sin resa genom den nästa fasen av livet, kärleken och vänskapen.