Claire Danes leder Steven Soderberghs Full Circle

Allt hänger ihop i Steven Soderberghs nya miniserie. Claire Danes, Timothy Olyphant och Zazie Beetz har de ledande rollerna i Full Circle som anländer mitt i sommaren.

Steven Soderbergh är känd för filmer som Sex, lögner och videoband, Out of Sight och Erin Brockovich. Den för Traffic Oscarsbelönade regissören har också samarbetat länge med HBO kring tv-produktioner. Mest minnesvärd är den historiska sjukhusserien The Knick.

Stjärnregissören har själv regisserat alla sex avsnitten av den nya thrillerserien. Ed Solomon svarar för manuset.

Full Circle beskrivs som ett kriminaldrama om hur en utredning av en misslyckad kidnappning avslöjar en länge bevarad hemlighet som kopplar ihop flera karaktärer och kulturer i ett samtida New York City. Eller som det uttrycks i den första teasern, allt hänger ihop.

Claire Danes (Homeland), Zazie Beetz (Atlanta), Dennis Quiad (Far From Heaven), Timothy Olyphant (Deadwood) och Jim Gaffigan (mest känd som stå upp-komiker) har de ledande rollerna i serien. Danes spelar en Manhattan-advokat som driver sin fars företag och Timothy Olyphant hennes make. Beetz karaktär är en agent för postinspektionen.

Den första teasern för Full Circle har släppts inför premiären den 13/14 juli. Två avsnitt i taget släpps på HBO Max som streamingtjänsten fortfarande heter i Sverige.