Bäddat för Toph med dubbel förnyelse av The Last Airbender

Glada nyheter för fans av Toph. Netflix har gett klartecken för ytterligare två säsonger av Avatar: The Last Airbender. Mindre kul: Med detta avrundas live action-serien.

Netflix live action-version av Avatar: The Last Airbender bygger på en av världens mest älskade animerade serier. Berättelsen snurrar kring de fyra elementen (luft, vatten, jord och eld) som även representerar olika folkslag och deras förmåga att leva i harmoni med varandra.

Live action-serien anlände till Netflix den 22 februari och gick direkt upp på topplistan.

Vem ska spela Toph Beifong?

I den första säsongen är Aang, Katara och Sokka den centrala trion som kämpar för att rädda världen. Eldböjaren Zuko finns också med på sin sida av historien. Däremot saknas en annan fanfavorit, nämligen den blinda jordböjaren Toph Beifong, som träder in lite senare i berättelsen.

Den dubbla förnyelsen banar väg för Toph.

Att det bara blir tre säsonger lär vara en besvikelse för många fans, men är samtidigt ingen högoddsare. Både med tanke på Netflix track record när det gäller antal säsonger och på att den animerade serien också varade i tre säsonger.

Här ger Daniel Dae Kim, som spelar Fire Lord Ozai, beskedet om förnyelsen till de unga skådespelarkollegerna i Avatar: The Last Airbender.