Premiärdatum för mer Sex Education

Netflix succéserie Sex Education har fått ett premiärdatum för säsong tre. I september är det dags för nya tafatta sexuella erfarenheter.

Netflix har även släppt de första bilderna från den nya säsongen av den brittiska serien som haft en längre paus än planerat på grund av pandemin. Mikael Persbrandt finns fortfarande i rollistan, men syns inte på de nysläppta bilderna som fokuserar på Otis Milburn och de andra ungdomarna.

Det är nytt skolår på Moordale Secondary när Sex Education återvänder. Otis (Asa Butterfield) har tillfälligt sex, hans mamma, sexterapeuten Jean (Gillian Anderson), väntar barn och Eric (Ncuti Gatwa) och Adam (Connor Swindells) är nu officiellt ett par. Samtidigt försöker den nya rektorn Hope (Jemima Kirke) att återföra Moordale till sin forna glans. Dessutom upptäcker Aimee (Aimee Lou Wood) feminism och Jackson (Kedar Williams-Stirling) blir förälskad.

Förutom Jemima Kirke (Girls) är även Jason Isaacs (Star Trek: Discovery) ny för säsongen. Han spelar Peter Groff, mr Groffs mer framgångsrika och inte särskilt blygsamma äldre artistiske bror. Dua Saleh gör sin skådespelardebut i rollen som Cal, en icke-binär student vid Moordale.

Säsong tre av Sex Education består av åtta avsnitt som landar hos streamingjätten den 17 september.

Aimee Lou Wood som Aimee Gibbs och Emma Mackey som Maeve Wiley. Foto: Sam Taylor/Netflix
Connor Swindells som Adam Groff. Foto: Sam Taylor/Netflix
Emma Mackey som Maeve Wiley. Foto: Sam Taylor/Netflix
Jemima Kirke som Hope. Foto: Sam Taylor/Netflix
Kedar Williams Stirling som Jackson Marchetti, Dua Saleh som Cal. Foto: Sam Taylor/Netflix