Trailer: Ny säsong av Sex Education

Det är inte bara ungdomarna i Sex Education som hamnar i pinsamheter. Så även de vuxna. Värst drabbad i den nya trailern är Mikael Persbrandt.

”Livet är hårt. Kärlek är kaos. Kaos är helt normalt.” Det är budskapet i den nysläppta officiella trailer för säsong två av succéserien Sex Education som Netflix droppar bara en dryg vecka innan hitserien har premiär den 17 januari.

Otis Milburn (Asa Butterfield) var under den första säsongen en socialt tafatt high school-elev som drog nytta av kunskaperna han fått via sin mamma, sexterapeuten Jean (Gillian Anderson), genom att starta en sexklinik ihop med coola skolkompisen Maeve (Emma MacKay), som han i hemlighet är förälskad i.

Mot slutet av säsongen blev Otis i stället ihop med Ola (Patricia Allison), dotter till mamma Jeans hantverkare och hemliga älskare Jakob (Mikael Persbrandt). Det blev starten på ett triangeldrama som i säsong två väcks till liv igen när Otis efter ett Klamydiautbrott drar igång sin rådgivande sexualverksamhet med Maeve igen. Otis bästis Eric (Ncuti Gatwa) hamnar samtidigt i ett eget triangeldrama.

I den nya säsongen anländer det också nya ungdomar till Moordale Secondary som öppnar för ny dynamik på skolan.

Pinsamheterna i Sex Education avlöser sig, men det är inte bara den yngre generationen som hamnar i generande situationer. Inte nog med att det uppdagas att Otis mamma dejtar Olas pappa, i trailern befinner sig Mikael Persbrandts hantverkar-Jakob i ett prekärt horisontellt läge med byxorna neddragna.

Jakob (Mikael Persbrandt) i en generande position i nya trailern.

Se de första stillbilderna från Sex Education säsong två som släpptes i november här.