And Just Like That … är Aidan tillbaka

Big är död, men Aidan lever. De första bilderna från säsong två av And Just Like That är också bildbevis på att John Corbett gör comeback som Aidan i Sex and the City-spinoffen.

I bilderna som HBO Max har släppt på seriens officiella sociala medier-konton promenerar Aidan Shaw hand i hand med Sarah Jessica Parkers huvudkaraktär Carrie Bradshaw.

Sex and the City-spinoffen med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis hade premiär i december 2021 och förnyades i mars förra året.

Serien blev en stor tv-snackis av flera olika skäl. Frånvaron av Kim Cattralls Samantha Jones var en. Den kontroversiella karaktären Che Diaz (Sara Ramirez) en annan. Utvecklingen för Miranda (Cynthia Nixon) en tredje. 

Originalserien gick på HBO från 1998 och 2004. Möbeldesignern Aidan Shaw introducerades i säsong tre och var den raka motsatsen till Mr Big (Chris Noth) som Carrie dejtade fram och tillbaka under hela serien och fortfarande var ihop med när spinoffen inleddes. Mr Big avled i pilotavsnittet av And Just Like That, vilket präglade Carries liv i hela den första säsongen och nu banat väg för John Corbetts comeback.

Här är en annan promenadvariant som offentliggjorts via det officiella Instagram-kontot.