Trailer: Unga superhjältar i The Boys-spinoffen Gen V

Glada miner byts snart ut mot kaos och blod i trailern för The Boys-spinoffen Gen V. De unga superhjältarna på Godolkin University debuterar på Amazon Prime i slutet av september.

I Gen V, som utspelar sig mellan säsong tre och fyra av succéserien The Boys, driver Vought International Amerikas enda college för unga superhjältar, Godolkin University.

Spinoffen beskrivs som en respektlös, barnförbjuden serie om unga hormonella, tävlingsinriktade superhjältar som sätts på prov fysiskt, sexuellt och moraliskt när de tävlar om att vinna kontrakten för de bästa städerna. Enligt Amazon Prime lite som om en collegeserie möter Hunger Games men med samma hjärta, satir och vulgaritet som i The Boys.

Enligt synopsis lär sig de unga superhjältarna snabbt att med ambition kommer ett pris, och att skillnaden mellan rätt och fel inte är så tydlig som de först trodde. När universitetets mörka hemligheter kommer till ytan måste studenterna komma fram till vilken typ av hjältar de ska bli.

I rollistan återfinns Jaz Sinclair (Chilling Adventures of Sabrina), Chance Perdomo (Chilling Adventures of Sabrina), Lizze Broadway (Here and Now), Shelley Conn (Bridgerton), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters), London Thor (Shameless), Derek Luh (Shining Vale), Asa Germann, Patrick Schwarzenegger (The Staircase), Sean Patrick Thomas (For All Mankind) och Marco Pigossi (Brazil’s Invisible City).

Den 29 september blir de tre första avsnitten av Gen V tillgängliga hos Prime Video som därefter släpper ett avsnitt i veckan.

Här är den nysläppta trailern.