Trailer: Tvillingduo jagar rymlingar

Två tonårstvillingar och en prisjägare jagar kriminella i Netflix actionkomedi Teenage Bounty Hunters som nu fått en officiell trailer.

Samma gäng som låg bakom Orange is the New Black och Glow, med skaparen Jenji Kohan i spetsen, producer den nya Netflixserien som skapats av Kathleen Jordan.

Maddie Phillips (Supernatural) och Anjelica Bette Fellini (The Gifted) spelar de 16-åriga tvåäggstvillingarna Sterling och Blair Wesley som försöker balansera ett dubbelliv i Atlanta, i södra USA. När de inte gör läxor och annat som hör tonårslivet till jagar tvillingduon kriminella på rymmen tillsammans med Bowser Jenkins (Kadeem Hardison), en gråsprängd prisjägare som tidigare haft för vana att jobba by-the-book.

Även om tvillingarna står varandra nära så har de helt olika personligheter. Sterling är högpresterande och snabbtänkt, och tar skolan och sina religiösa studier på största allvar. Blair är frispråkig, har starka åsikter och bryter gärna mot konventionerna. Båda tvillingarna har dock samma självständiga inställning. De är tankfulla, smarta och inte rädda för att stå upp för vad de tror på – även när de inte har någon aning om vad de pratar om.

Myles Evans, Spencer House och Devon Hales spelar tre andra tonåringar som finns i tvillingarnas närhet.

Teenage Bounty Hunters har premiär på Netflix den 14 augusti.