Trailer: Stalkerskräck i The Watcher

Naomi Watts och Bobby Cannavale spelar ett äkta par i nästa miniserie från Ryan Murphy. Paret hotas av en mystisk stalker i The Watcher.

Netflix har under sitt Tudum-event släppt den första trailern för The Watcher. Till tonerna av Hopelessly Devoted To You från Grease växer obehaget allt mer ju längre trailern rullar.

Naomi Watts (Twin Peaks) och Bobby Cannavale (Homecoming) spelar äkta paret Nora och Dean Brannock som, när de är på väg att flytta in i sitt drömhus, blir måltavla för en stalker som skickar obehagliga hotbrev undertecknade med ”The Watcher”. 

Jennifer Coolidge, Margo Martindale och Mia Farrow spelar några av personerna i deras närhet som tillhör skaran som skulle kunna vara brevskrivaren.

Miniserien är precis som Ryan Murphys och kompanjonen Ian Brennans andra aktuella Netflixserie om seriemördaren Jeffrey Dahmer inspirerad av en sann historia. I det här fallet handlar det om ett ökänt kolonialhus i New Jersey. Huset, som är byggt 1905. Det köptes 2014 av ett par som tvingades överge sitt nya hem på grund av hotbrev från ”The Watcher”, som påstod sig ha spejat på huset i decennier. Paret lyckades inte sälja huset och hyrde i stället ut det, men även hyresgästen fick ta emot dödshot via brev från ”The Watcher”, vars identitet fortfarande är ett mysterium. 

The Watcher som har premiär den 13 oktober.