Trailer: Snowpiercer med Sean Bean

Sean Bean rör upp känslor som Mr Wilford i trailern för säsong två av Snowpiercer. Den 26 januari är det premiär på Netflix.

I tv-serien, som är sprungen ur Parasite-regissören Bong Joon Hos film med samma namn, lever resterna av mänskligheten på ett tåg med 1001 vagnar som är i ständig rörelse runt jordklotet.

I slutet av den första säsongen blev tittarna varse om att ytterligare ett tåg cirkulerat runt jorden. På det har ingenjören Mr Wilford befunnit sig. Han spelas av Sean Bean, mest känd för rollen som Eddard Stark i Game of Thrones.

Melanie Cavill (Jennifer Connelly) är känd som ”Voice of the Train”, tågets röst. Hon försöker stoppa Mr Wilford från att ta över tåget, men när det visar sig att hennes egen dotter Alexandra (Rowan Blanchard) varit ombord på samma tåg som Mr Wilford och blivit hans protegé blir saker och ting komplicerade. Den inofficiella ledaren ombord, Andre Layton (Daveed Diggs), deklarerar å sin sida i trailern att tåget nu tillhör folket.

Säsong två har premiär på den amerikanska kanalen TNT den 25 januari och dagen därpå på Netflix utanför USA, inklusive Sverige.