Trailer: Säsong 3 av hyllade Ted Lasso

Du kan inte alltid få vad du vill, lyder sångtexten när “underbarnet” Nate sitter ensam på puben och dricker. För övriga leder vägen åt ett annat håll i trailern för säsong tre av Ted Lasso.

Den 15 mars kommer det första av de tolv avsnitten i säsong tre av feelgood-serien om den amerikanska collegetränaren som blir tränare för ett engelskt fotbollslag. Huruvida den nya säsongen av Ted Lasso också är den Emmy-överrösta komediseriens sista säsong, vilket skaparen och huvudrollsinnehavaren Jason Sudeikis tidigare hintat om, framgår inte i trailern.

Däremot har trailern från Apple TV+ ett klassiskt Ted Lasso-tema där sångtexten övergår från att man inte alltid kan få vad man vill till att om man försöker så kanske man finner vad man behöver. Noterbart i trailern är också att Roy och Keeley håller varandra i handen.

I säsong tre gör medierna narr av AFC Richmond, som avancerat till Premier League, och tippar unisont att laget kommer att hamna ohjälpligt sist i ligan.

Nate (Nick Mohammed), korad till “underbarn”, har lämnat laget för att jobba med Rupert (Anthony Head) och West Ham United. I stället kliver Roy Kent (Brett Goldstein) in som assisterande tränare vid sidan av Beard (Brendan Hunt). Detta allt medan Ted (Jason Sudeikis) försöker hantera både pressen på jobbet och personliga problem i USA. Rebecca (Hannah Waddingham) fokuserar på att besegra Rupert och Keeley (Juno Temple) navigerar livet som chef över sin egen PR-byrå. Saker och ting ser ut att falla isär både på och utanför planen, men team Lasso kommer hur som helst att göra sitt bästa, framgår det av beskrivningen från Apple TV+.