Då återvänder Ted Lasso för säsong tre

Den mångfaldigt Emmy-belönade feelgood-komedin av och med Jason Sudeikis är tillbaka i mars. Det framgår av en teaser som Apple TV+ precis har släppt.

Ted Lasso är serien om en amerikansk collegetränare som anlitas för att träna ett professionellt engelskt fotbollslag – trots att han egentligen inte kan något om brittisk ”soccer”. För titelpersonen Ted Lasso handlar det om att hjälpa spelarna att tro på sig själva och bli de bästa versionerna av sig själva – på och utanför planen. 

Att tron kan försätta berg är ett tema i Ted Lasso som också präglar den nysläppta teasern. Till tonerna av “I Still Believe,” av den brittiska artisten Frank Turner ser vi Roy, Jamie, Rebecca, Keeley, Sam, Isaac, Dani och Higgins med sina personligt designade believe-skyltar.

Juno Temple som Keeley.

I den tredje säsongen så gör medierna narr av AFC Richmond, som avancerat till Premier League, och tippar unisont att laget kommer att hamna ohjälpligt sist i ligan. Nate (Nick Mohammed), korad till “underbarn”, har lämnat laget för att jobba med Rupert (Anthony Head) och West Ham United.

I stället kliver Roy Kent (Brett Goldstein) in som assisterande tränare vid sidan av Beard (Brendan Hunt). Detta allt medan Ted (Jason Sudeikis) försöker hantera både pressen på jobbet och sina personliga problem. Rebecca (Hannah Waddingham) fokuserar på att besegra Rupert och Keeley (Juno Temple) navigerar livet som chef över sin egen PR-byrå. Saker och ting ser ut att falla isär både på och utanför planen, men team Lasso kommer hur som helst att göra sitt bästa, framgår det av beskrivningen från Apple TV+.

Den 15 mars landar det första av de tolv avsnitten i säsong tre. Det är en onsdag och markerar den första Apple TV-premiären mitt i veckan. Huruvida den nya säsongen av Ted Lasso också är den älskade seriens sista säsong, vilket Jason Sudeikis tidigare hintat om, framgår inte av teasern.